برای ارتباط با مشاوران کنکور پنگوئن فرم زیر را پر نمایید.
در تمامی ساعت شبانه روز میتوانید با مشاورین پنگوئن ارتباط برقرار کنید.

با پنگوئن به رویاهایت برس
بستن

برنامه ریزی کنکور تجربی 1402 | بررسی 7 چالش و 14 تفکر اشتباه

دوست عزیزمون که این روزها کلی دنبال برنامه کنکور تجربی می‌گردی، سلام. می‌دونیم گیج شدی، کلی کتاب دور خودت جمع کردی، فشار روت زیاده و حس می‌کنی وقت کم داری! ولی اصلاً نگران نباش، ما تو ادامه‌ی این مطلب اصول برنامه‌ریزی برای کنکور تجربی به‌شکل درست رو بهت آموزش می‌دیم.

تو ادامه‌ی این مطلب با هم به بررسی 7 چالش در زمینه برنامه تجربی می پردازیم و 14 تفکر اشتباه در راه برنامه ریزی رو مطرح می‌کنیم. این طوری می‌فهمیم « چگونه برای کنکور تجربی برنامه ریزی کنیم » تا بتونیم در رشته و دانشگاه مورد علاقمون قبول شیم.

برنامه ریزی کنکور تجربی

اولین چالش برنامه کنکور تجربی : هدفت از کنکور شرکت کردن چیه؟

شناختن هدف قبل از قدم گذاشتن توی یه مسیر به آدم انگیزه و توان پیشروی در اون مسیر رو میده. پس قبل از اینکه برنامه ریزی برای کنکور 1402 تجربی رو شروع کنی، بشین و سنگاتو با خودت وا بکن. از خودت بپرس که هدف اصلیت از کنکور دادن چیه؟ این کار بهت کمک می‌کنه بهترین برنامه درسی برای کنکور تجربی رو با توجه به هدفت در پیش بگیری و در نهایت به چیزی که می‌خوای برسی.

تفکر اشتباه شماره 1: دختر عمم فلان رشته رو خونده پس من هم باید بخونم!

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات اینه که کورکورانه یا به خاطر حرفای دیگران برای آینده و زندگیت تصمیم بگیری. اگه یه نفر با علاقه و اطمینان در یه مسیر قدم بذاره و برای آرزوهای “خودش” بجنگه مطمئناً بهترین اتفاقات براش رقم می‌خوره.

پس در تعیین اهدافت کار درست اینه که به جای نظرات این و اون، به علایق، استعدادها، امکانات و… خودت توجه داشته باشی و بر طبق اون‌ها برنامه کنکور تجربی رو بچینی.

دومین چالش برنامه ریزی کنکور تجربی : آیا لازمه حتماً کلاس کنکور بری؟

دومین قدم مهم توی ریختن برنامه تجربی اینه که درباره شرکت توی کلاس‌های کنکور تصمیم‌گیری کنی. در این خصوص باید بدونی که شرکت در کلاس‌های کنکور جزء فاکتور‌های اصلی موفقیت نیست و فقط یه انتخاب شخصی محسوب می‌شه. پس جواب این سوال به خودت و شرایطتت بستگی داره.

در نتیجه با در نظر گرفتن شرایط مدرسه، نحوه آموزش، مسائل مالی، تحصیلی، زمانی و… ببین که کلاس کنکور چقدر می‌تونه برات مفید واقع بشه. علاوه بر اون کمک گرفتن از یه مشاور با تجربه هم می‌تونه توی تصمیم‌گیری بهت خیلی کمک کنه.

تفکر اشتباه شماره 2: کلاس کنکور برای سطح بالا هاست

هر دانش‌آموز کنکوری با هر سطحی می‌تونه در کلاس کنکور شرکت کنه و سطح خودش رو ارتقاء بده. اصلاً آدم به این خاطر توی کلاس‌های کنکور شرکت می‌کنه که مشکلات و ایرادات درسیش برطرف بشه. طبیعتاً اگه از اول با نکات کنکوری آشنا بودی و توی درس‌هات ضعف یا اشکال نداشتی که اصلاً نیازی به شرکت در این کلاس‌ها نبود!

تفکر اشتباه شماره 3: نمی‌تونم هم به کلاس کنکور برسم هم مدرسه

اگه قصد شرکت در کلاس کنکور رو داری باید برنامه کنکور تجربی رو طوری بچینی که هم به کار‌های مدرسه مدرسه برسی و هم کلاس. مثلاً فقط برای درس‌هایی که توشون ضعیفی کلاس برو و تایم کلاس‌هارو کوتاه‌تر بردار تا کمتر خسته بشی.

بهتره کلاسی که در اون شرکت می‌کنی نزدیک خونتون باشه تا وقتت توی راه برای رفت‌و‌آمد زیاد هدر نره. سعی کن منابع تست‌های کلاست رو با منابع تکالیف مدرسه یکی کنی تا فشار کمتری بهت وارد بشه.

برای دریافت مشاوره و برنامه ریزی کنکور تجربی ، اطلاعات زیر را پر کنید تا مشاوران در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

 

"*" زمینه های مورد نیاز را نشان می دهد

انتخاب آزمون آزمایشی متناسب

سومین چالش برنامه ریزی برای کنکور تجربی : کدوم آزمون آزمایشی بهتره؟

کنکوری عزیز، همونطور که می‌دونی بخش مهمی از برنامه ریزی برای کنکور تجربی 1402، شرکت در آزمون‌های آزمایشیه. از اونجایی که این روزا آزمون‌های آزمایشی متنوعی وجود دارن، انتخاب برای بعضیا کمی سخت شده.

  • آزمونای قلمچی، گاج و ماز همگی دو هفته در میون برگزار میشن؛ به همین خاطر بودجه‌بندی فشرده‌تری نسبت به گزینه دو دارن. از نکات مثبت آزمون قلمچی انعطاف‌پذیری بالای برنامه مطالعاتی‌شه.
  • بودجه‌بندی ماز و قلمچی کاملا با هم یکسانه؛ با این تفاوت که ماز به صورت آنلاین و یه روز قبل از قلمچی برگزار میشه. پس می‌تونی این دو آزمون رو همزمان در برنامه کنکور تجربی بگنجونی.
  • در این صورت ماز مثل یه پیش‌آزمون برای قلمچی عمل می‌کنه. این موضوع توی افزایش آمادگیت برای آزمون تأثیرگذاره. همچنین در عین اینکه سطح سوالات آزمون ماز استاندارده؛ تست‌های خلاقانه و سطح بالای زیادی هم داره.
  • این در حالیه که زمان برگزاری آزمون گزینه دو هر 3 هفته یکباره برای همین بازه مطالعه کمی بلندتره. سطح سوالات این آزمون هم، استاندارد و خوبه و این از مزیتاش محسوب میشه.
  • از نظر جامعه آماری قلمچی نسبت به بقیه این آزمون‌ها انتخاب بهتریه. همچنین توی سه ماهه‌ی آخر، تعداد زیادی از کنکوری‌ها در آزمون سنجش ثبت نام می‌کنن.
  • یه آزمون دیگه سنجشه که معمولاً سنجش‌های بعد از عید از نظر جامعه آماری دقیق‌تر هستن چون آخرین سنجش‌‌ها رو اکثر کنکوری‌ها شرکت می‌کنن. آزمون‌های سنجش اعتبار و قدمت خوبی دارن و شرکت تو اون‌ها می‌تونه انتخاب خوبی باشه.

حالا با توجه به توضیحات ببین کدوم آزمون بیشتر به استاندارد‌ها و شخصیت خودت می‌خوره و اونو انتخاب کن.

تفکر اشتباه شماره 4: می‌تونم خودم تو خونه آزمون رو شبیه‌سازی کنم

یکی از اصول موفقیت توی برنامه ریزی کنکور تجربی اینه که با خودمون صادق باشیم. شبیه‌سازی آزمون‌های آزمایشی توی خونه یه کار سخت و نشدنیه. چرا؟ چون:

  • توی زمان گرفتن نمیشه اصولی عمل کرد. این باعث میشه هیچ‌وقت کنترل درست تایم رو یاد نگیری.
  • توی تصحیح سوالات و درصد گرفتن به خودت آسون می‌گیری. مثلا ممکنه بعضی سوالات نزده یا غلط رو جزء درست‌ها حساب کنی و درصد واقعی خودت رو نفهمی.
  • چون می‌دونی نتیجه آزمون جایی ثبت نمیشه اون رو جدی نمی‌گیری.
  • مدیریت استرس رو یاد نمی‌گیری.
  • نمی‌تونی برای خودت تراز مشخص کنی.
  • نمی‌تونی خودتو با جامعه آماری مقایسه کنی.

تفکر اشتباه شماره 5: اگه ترازم تو آزمون کم شه تو روحیم اثر می‌گذاره

هدف اصلی از آزمون دادن شناخت نقاط ضعف و قوت، برطرف کردن اشکلات، یادگیری شکل درست تست زدن، مدیریت زمان و بررسی کیفیت مطالعه‌ست. برای همین باید یاد بگیری به جای نتیجه‌ی آزمون روی پیشرفت خودت تمرکز کنی. بعد از هر آزمون حتماً باید تحلیل آزمون رو توی برنامه کنکور تجربی بگنجونی و تک‌تک سوالات رو با پاسخ‌نامه تشریحی بررسی کنی. اینطوری بعد هر آزمون پیشرفت می‌کنی.

تفکر اشتباه شماره 6: جامعه‌ی آماری آزمون‌های آزمایشی درست نیست

دوست من، رقبای تو هم توی آزمون‌های آزمایشی مختلف شرکت می‌کنن و همین موضوع یه جامعه‌ی آماری قابل اطمینان رو می‌سازه. درسته که بعضیا ممکنه توی آزمون تقلب کنن اما با اینکار فقط به خودشون ضرر زدن. پس بهترین برنامه ریزی برای کنکور تجربی اینه که تا حد امکان از حاشیه‌ها دور بمونی و روی کار و نتیجه خودت تمرکز کنی.

چهارمین چالش برنامه تجربی : کدوم درس‌ها رو بالا بزنی قبولی؟

بودجه بندی کنکور تجربی از سه سال دهم، یازدهم و دوازدهمه. هرچی ضریب یه درس بالاتر باشه، اهمیتش هم بیشتره. پس تو باید با توجه به اینکه رشته مدنظرت تو چه گروهیه توی برنامه کنکور تجربی برای دروس با ضریب بالاتر زمان بیشتری بگذاری.

در ادامه ضرایب دروس رو با هم بررسی می‌کنیم:

 

تفکر اشتباه شماره 7: بعضی درس‌ها رو 100 بزنی بعضی‌ها رو صفر!

لازمه بدونی که توی کنکور همه چیز نسبیه. به همین خاطر نمی‌تونی از همون اول بگی من فلان درس رو سفید میذارم و به جاش درصد بقیه دروس رو بالا میزنم. همه چیز به شانس بستگی داره. مثلاً ممکنه توی سالی که کنکور می‌دی، طراحان سطح سوالای درسی که توش قوی هستی و براش زمان گذاشتی رو خیلی بالا بدن. پس موقع برنامه ریزی درسی برای کنکور تجربی واسه همه درس‌ها باید زمان بذاری تا موفق بشی.

تفکر اشتباه شماره 8: هر چی کتاب بیشتر بخری، درصد بالا‌تری می‌زنی!

ما در دوره و زمونه‌ای زندگی می‌کنیم که منابع کنکور تجربی و کتاب‌کارها خیلی متنوع هستن و بچه‌ها با سیل عظیمی از منابع و جزوه‌های مختلف روبه‌رو میشن! در چنین شرایطی بهترین راهکار اینه که یک یا نهایتاً دو کتاب خوب برای هر درس انتخاب کنی و تا آخر با همونا پیش بری.

چند منبعی بودن و از این شاخه به اون شاخه پریدن فقط بهت ضرر می‌زنه. پس توی برنامه کنکور تجربی ترجیحاً باید یه کتاب خوب رو چند بار بخونی نه چند تا کتاب رو نصفه و نیمه!

راستی تو مقاله معرفی منابع کنکور تجربی ضمن اینکه کلی منبع خوب رو معرفی کردیم 7 تا تفکر اشتباه راجع به انتخاب منابع کنکور تجربی رو هم مورد بررسی قرار دادیم.

 

  • بعضی از منابع برتر برای دروس اختصاصی کنکور تجربی به صورت زیر هستن:

  • کتاب جامع فیزیک گاج
  • سری کتاب‌های فیزیک خیلی سبز
  • سری کتاب‌های فیزیک نشر الگو
  • سری کتاب‌های فیزیک خوشخوان

  • سری کتاب‌های شیمی خیلی سبز
  • سری کتاب‌های میکرو طلایی و نقره‌ای گاج
  • سری کتاب‌های شیمی جامع مهر و ماه
  • سری کتاب‌های شیمی مبتکران

  • سری کتاب‌های زیست خیلی سبز
  • سری کتاب‌های زیست نشر الگو
  • سری کتاب‌های زیست موج آزمون
  • سری کتاب‌های زیست گاج

  • سری کتاب‌های زمین شناسی خیلی سبز
  • زمین شناسی میکرو گاج
  • زمین شناسی جامع کنکور مهر و ماه

  • ریاضیات جامع مهر و ماه
  • ریاضیات جامع میکرو گاج
  • ریاضیات جامع خیلی سبز
  • ریاضیات جامع تخته سیاه

حرفه‌ای بودن نحوه برنامه ریزی کنکور تجربی ، رمز موفقیت در قبولی

برنامه ریزی برای کنکور رشته تجربی

پنجمین چالش برنامه تجربی : مباحثی که بهتره کمتر براشون وقت بگذاری!

از اونجا که ضریب زمین‌شناسی توی زیرگروه 1 صفره، اگر رشته مورد نظرت توی این زیرگروه قرار گرفته می‌تونی در برنامه تجربی برای این درس زمان خیلی کمی بذاری یا حتی حذفش کنی.

توی درس ادبیات یک بار خوندن آرایه‌ها و دستور زبان کافیه. بعد اون می‌تونی توی برنامه ریزی روزانه برای کنکور تجربی فقط برای تست زدن بهشون زمان اختصاص بدی.

بعضی قسمت‌های حفظی ریاضی مثل اتحادها، فرمول‌های مثلثات، انواع تابع و… هم یه بار خوندنشون کافیه. البته در برنامه کنکور تجربی برای تست‌های این بخش‌ها باید وقت زیادی بذاری تا در اونا به تسلط کافی برسی.

بعضی بخش‌های حفظی فیزیک و شیمی هم همینطور هستن.

تفکر اشتباه شماره 9: جزء به جزء کتاب رو باید حفظ کرد

سعی کن مفهومی درس بخونی. توی دروس حفظی برای خودت رمز بذار و ارتباط بین بخش‌های مختلف رو بشناس. خلاصه‌نویسی کن و قسمت‌های مهم کتاب رو هایلایت کن. کنکور یه امتحان تستیه نه تشریحی؛ به همین خاطر بهتره به جای حفظ کردن جزء به جزء کتاب، مفهوم کلی رو درک کنی.

تفکر اشتباه شماره 10: وقت گذاشتن روی مواردی که به هیچ وجه متوجهشون نمی‌شی

اگه توی یه مبحث از بقیه قسمت‌ها ضعیف‌تری و هیچ‌جوره نمی‌تونی باهاش کنار بیای، نباید در رابطه با اون کمال‌گرا باشی. زیادی زمان گذاشتن روی مباحثی که متوجهشون نمی‌شی هیچ فرقی با کشتن زمانت نداره. می‌تونی زمان کمتری به این مباحث اختصاص بدی و تست‌های کمتری هم براشون بزنی. در حدی اونارو بخون که اگه یه سوال ساده ازشون در کنکور تجربی 1402 طراحی شده بود، بتونی بهش جواب بدی.

تفکر اشتباه شماره 11: ضرایب دروس تاثیری در برنامه‌ریزی ندارند

یکی از اشتباهات بزرگ اینه که در ریختن برنامه درسی برای کنکور تجربی توجهی به ضرایب دروس نداشته باشی. دروس با ضرایب بالا نقش مهمی توی رتبه، رشته و دانشگاه قبولیت دارند.

برنامه ریزی برای کنکور رشته تجربی

ششمین چالش برنامه‌ ریزی برای کنکور تجربی : چقدر تو روز مطالعه کردن کافیه؟

چیزی که به درس خوندنت معنی میده کیفیت و نوع خوندنه. تازه، آدما با هم فرق می‌کنن؛ در نتیجه نمیشه برای همه یه نسخه پیچید. پس به جای درگیری با این سوال تکراری، سعی کن در طول روز باکیفیت درس بخونی و به برنامه کنکور تجربی که برای خودت آماده کردی برسی.

برای بالا بردن کیفیت مطالعه می‌تونی:

  • هر روز یه زمان و حتی یه جای مشخص برای درس خوندن در نظر بگیری.
  • از عواملی که ممکنه حواست رو پرت کنه دوری کنی.
  • هر 1 ساعت و نیم بهتره حدود 20 دقیقه استراحت کنی.
  • برای تثبیت بهتر دروس از تکنیک‌های خلاصه‌نویسی، رمزگذاری و… استفاده کن.
  • با کرنومتر ساعت مفید مطالعه‌ات رو محاسبه کن.
  • تست زدن به هیچ عنوان فراموش نشه. برای هر مبحث باید تعدادی تست آزموشی بزنی. بعد از اون سراغ تست‌های تثبیتی و بعد زمان‌دار برو. برای تست‌های زمان‌دار حتما درصد هم بگیر.
  • حتماً تست‌هایی که می‌زنی رو از روی پاسخ‌نامه کامل تحلیل کن.
  • روزهایی که آزمون دادی رو فقط به تحلیل آزمون بپرداز.
  • تا جای ممکن از بودجه‌بندی و برنامه‌ت عقب نمون.
  • الگوی مطالعه ثابت داشته باش. سعی کن نذاری ساعت مطالعت نوسان داشته باشه.
  • خودتو با هیچ‌کس دیگه‌ای مقایسه نکن.

راستی تو مقاله برنامه ریزی کنکور به سبک آلفرد هیچکاک ، 30 چالش درباره‌ی برنامه ریزی کنکور رو بررسی کردیم.

تفکر اشتباه شماره 12: هر چی بیشتر بخونی بهتره!

دوست عزیز، اگه فکر می‌کنی با پشت سرهم درس خوندن و چیدن یه برنامه کنکور تجربی سفت و سخت، موفق میشی، در اشتباهی! باید کیفیت مطالعه رو ارتقا بدی نه کمیتش رو. پس جای اینکه خودتو رو با روزی 12 ساعت الکی درس خوندن خسته و بی‌انگیزه کنی یه برنامه منطقی درنظر بگیر و به اون پایبند بمون.

بهترین کار اینه که بین مطالعه به خودت استراحت بدی. در دروس عمومی با هر یک ساعتی که درس می‌خونی بهتره حدود 15 دقیقه استراحت کنی. موقع مطالعه‌ی دروس اختصاصی هم به ازای هر 2 ساعت، 25 دقیقه استراحت نیاز داری. البته توی زمان استراحت نباید سراغ گوشی یا کارایی که چشم‌ها رو خسته‌تر می‌کنن، بری.

تفکر اشتباه شماره 13: مهمونی رفتن کنسل، شبا هم حتماً باید درس بخونی

کنکوری بودن به معنی پایان زندگی نیست! اگر یه برنامه برای کنکور تجربی بچینی و به اون پایبند باشی، می‌تونی خودتو به بودجه‌بندی برسونی و در کنار درس‌هات به باقی زندگیت هم برسی. قرار نیست شبانه روز خودتو یه گوشه حبس کنی و تو کتابا غرق بشی. اینکار نتیجه عکس میده؛ چون بعد یه مدت از درس خوندن بیزار و خسته میشی و نمی‌تونی به مسیر ادامه بدی. کنکور یه ماراتونه؛ پس آهسته و پیوسته اما درست و اصولی به مسیرت ادامه بده تا به هدفت دست پیدا کنی.

قرار نیست همه درسا رو 100 بزنی، اول می‌بینیم چه رشته‌ای به دردت می‌خوره بعد متناسب با اون برنامه درسی برای کنکور می‌چینیم

مرور برنامه ریزی تجربی

هفتمین چالش برنامه کنکور تجربی : مرور درس‌ها از خوندنشون مهمتره

موقع ریختن برنامه کنکور تجربی از همین حالا برای مرور درس‌ها زمان بذار. مرور دروس یکی از مهم‌ترین قسمت‌های برنامه ریزی برای کنکور تجربیه که اگر درست و اصولی انجام بشه بهترین نتیجه رو توی تثبیت مطالب داره.

روش صحیح مرور دروس به این شکله که به جای تشریحی خوندن یا رفتن سراغ کتاب درسی، اول برای هر مبحث تست بزنی. با این کار متوجه میشی که توی کدوم قسمت‌ها هنوز مشکل داری یا کدوم نکات رو فراموش کردی. بعد با دوره کردن این بخش‌ها از روی کتاب درسی و درسنامه کتاب‌کارها، مشکل رو برطرف کن.

یه روش خوب برای مرور زیست‌شناسی هم اینه که در هر صفحه کتاب سعی کنی از روی عکس‌ها، مطالب رو برای خودت توضیح بدی و نکات و متون صفحه رو به یاد بیاری.

تفکر اشتباه شماره 14: مرور لازم نیست! یه بار درست بخونی کافیه!

برای اینکه متوجه بشی مرور مطالب چقدر پر اهمیته و دلیل تأکید ما برای زمان دادن بهش توی برنامه کنکور تجربی رو بفهمی به چند مورد از فوایدش اشاره می‌کنیم:

  • دسته‌بندی مطالب
  • برقراری ارتباط بین بخش‌های مختلف کتاب
  • یادآوری مطالب فراموش‌شده
  • آموزش روش‌های کوتاه‌تر و کاربردی‌تر در تست زدن
  • کاهش استرس ناشی از احساس فراموشی مطالب
  • افزایش تسلط بر نقاط قوت
  • پیشرفت در نقاط ضعف
  • افزایش سرعت عمل
  • افزایش درک از مطالب و مباحث
نگران چی هستی؟ برنامه‌ریزی کنکور تجربی رو بسپارش به ما

دوست کنکوری من اگه دنبال تیم مشاوره کنکور تجربی حرفه‌ای می‌‌گردی که تا روز کنکور در کنارت باشه و تا رسیدن به هدفت بهت کمک کنه، فقط کافیه با ما تماس بگیری…

 

برنامه تجربی پنگوئن

راستی اگه دوست و اشنا تو رشته‌های دیگه‌ای جز تجربی درس می‌خونه، می‌تونه با کلیک روی لینک های زیر در مورد برنامه‌ریزی کنکور تو رشته‌ی خودش کلی اطلاعات کسب کنه 

برای دریافت مشاوره و برنامه ریزی کنکور تجربی ، اطلاعات زیر را پر کنید تا مشاوران در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

 

"*" زمینه های مورد نیاز را نشان می دهد

شاید این سوالا برات پیش بیاد

1) چقدر تو روز مطالعه کردن کافیه؟

چیزی که به درس خوندنت معنی میده کیفیت و نوع خوندنه. تازه، آدما با هم فرق می‌کنن؛ در نتیجه نمیشه برای همه یه نسخه پیچید. پس به جای درگیری با این سوال تکراری، سعی کن در طول روز باکیفیت درس بخونی و به برنامه کنکور تجربی که برای خودت آماده کردی برسی.
برای بالا بردن کیفیت مطالعه روش‌هایی هست که برای آگاهی‌شون فقط کافیه به مقاله‌مون سر بزنی.

2) کدوم درس‌ها رو بالا بزنی قبولی؟

بودجه بندی کنکور تجربی از سه سال دهم، یازدهم و دوازدهمه. هرچی ضریب یه درس بالاتر باشه، اهمیتش هم بیشتره. پس تو باید با توجه به اینکه رشته مدنظرت تو چه زیرگروهیه توی برنامه کنکور تجربی برای دروس با ضریب بالاتر زمان بیشتری بگذاری. برای آگاهی از بودجه بندی کافیه به مقاله‌مون سری بزنی.

3) کدوم مباحث رو می‌تونی کمتر براشون وقت بگذاری؟

* از اونجا که ضریب زمین‌شناسی توی زیرگروه ۱ صفره، اگر رشته مورد نظرت توی این زیرگروه قرار گرفته می‌تونی در برنامه تجربی برای این درس زمان خیلی کمی بذاری یا حتی حذفش کنی.
* توی درس ادبیات یک بار خوندن آرایه‌ها و دستور زبان کافیه. بعد اون می‌تونی توی برنامه ریزی روزانه برای کنکور تجربی فقط برای تست زدن بهشون زمان اختصاص بدی.
* بعضی قسمت‌های حفظی ریاضی مثل اتحادها، فرمول‌های مثلثات، انواع تابع و… هم یه بار خوندنشون کافیه. البته در برنامه کنکور تجربی برای تست‌های این بخش‌ها باید وقت زیادی بذاری تا در اونا به تسلط کافی برسی.
* بعضی بخش‌های حفظی فیزیک و شیمی هم همینطور هستن.
ممکن است شما دوست داشته باشید
اشتراک در
اطلاع از
guest
43 اگه سوالی داری بپرس، اگه نظری داری بگو...
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
شمیم

سلام
برای قبول شدن پرستاری دانشگاه تهران رتبه حدودا چقدر باید بیارم و دروس رو باید چند بزنم؟

استاد مصدری

سلام وقتتون بخیر
برای پرستاری روزانه دانشگاه تهران حدودا بالای 6000 منطقه 1 یا 2 قبول نمیشن ولی اثتثنا هم وجود داره
میانگین درصدها بستگی به سطح سوالات کنکور و رقباتون داره
توصیه من به شما دوست عزیز
تلاش کن برای بهترین نتیجه

امیر

سلام
زمین شناسی برای قبولی گروه پزشکی دارو دندون صفره ضریبش؟ شنیدم تاثیر نداره تو قبولی

استاد مصدری

سلام صبح آدینه شما بخیر و شادی
زمین شناسی برای پزشکی و دندان ضریب نداره و صفر هست اما برای رشته داروسازی ضریب داره
ضریبش هم 1 هست که ضریب وزنی میگیره چون تخصصی هست و میشه ضریب 3

محمد

سلام یه موضوعی که خیلی سخته به نظر من اینه که بین قسمت های مختلف کتاب ارتباط برقرار کنییم چون بیشتر سوالا ساده یه موضوع رو نمی پرسن و این سخته. چه راهکاری براش هست

استاد مصدری

سلام وقتتون بخیر
منظورتون تستی هست یا تشریحی؟
یکم واضح تر بپرسین در خدمتتون هستم

محمد

منظورم تستی هست. بعضی سوال ها به صورت ترکیبی از قسمت های مختلف طرح می شن و اینکه بتونه ادم اون سوال رو جواب بده نیاز به این داره که بتونی قسمت های مختلف رو با هم ترکیب کنی. این الان مشکل من هست که نمی تونم. آیا تکنیک خاصی داره؟

استاد مصدری

خب برای این کار متناسب با شرایط شما راه حل داده میشه
اما در کل یک سری مباحث تو کنکور ترکیبی هست و باید موقعی تستش رو بزنین که همه اون ترکیبات(مباحث مختلف) رو بخونید بعد بزنید
و اینکه تحلیل تست خیلی بهتون کمک میکنه

امیرحسین

سلام به طور میانگین هر درسی رو 50 بزنم پزشکی شهرستان میارم؟

استاد مصدری

سلام وقتتون بخیر
بستگی به سطح سوالات داره
ولی اگر میانگین بزنین احتمالش کمه

محمدرضا حسنلو

سلام آیا کنکور 1402 قراره تغییرات وسیعی داشته باشه؟ شنیدم دروس عمومی ممکنه حذف شه. درسته؟

استاد مصدری

سلام وقتتون بخیر
نه هنوز دقیق مشخص نیست
فعلا بر اساس شرایط قبلی بخونین

مهین

سلام ببخشید کنکور نظام جدید و قدیم مگه خیلی با هم فرق می کنن؟ بعد چطوری من اصلا نمی دونم اگه نظام قدیم درس خونده باشیم الان کنکور نظام جدید شرکت می کنیم؟

استاد مصدری

سلام بله خیلی تفاوت داره
الان فقط کنکور نظام جدید برگزار میشه
و باید درس های نظام جدید رو بخونین برای کنکور

....

سلام من کلاس یازدهم تجربی هستم.میخوام شروع کنم به خوندن اما اصلا نمیدونم چجوری باید خودمو با مدرسه هماهنگ کنم…به زیاد خوندن هم عادت ندارم میشه راهنمایی کنید ک از کجا شروع کنم

استاد مصدری

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
شما نباید زیاد بخونی
شما باید مدت زمانی رو که میخونی با کیفیت باشه
به شرطی که بلد باشی چجوری برنامه ریزی کنی
چه درسی رو کی بخونی
کی تست بزنی
کی مرور کنی
چجوری آزمون بدی
چجوری تحلیل کنی
و کلی کار دیگه که باید انجام بدی تا رتبه برتر بشی

ناشناس

سلام من امسال پشت کنکوری هستم. همش استرس گرفتم که نکنه امسالم قبول نشم. باید چی کار کنم؟

استاد مصدری

سلام وقتتون بخیر
هیچ رتبه برتری در شکم مادرش رتبه برتر به دنیا نمیاد
همه از یکجایی شروع میکنن
مهم اینه که کی شروع کنی و چجوری شروع کنی و چقدر با کیفیت ادامه بدی و تموم کنی

اکبرزاده

سلام سه ماهه بکوب بخونم قبول میشم؟ تا حالا هیچی نخوندم

استاد مصدری

سلام سوالت رو واضح تر بپرسی ممنون میشم
چی میخوای قبول بشی
تا الان چیکار کردی

صفوی

سلام زیست رو چند بار در هفته در برنامه قرار بدیم و هر بار چند ساعت؟

استاد مصدری

سلام امیدوارم حالت خوب باشه
زیست مهم ترین درس کنکور تجربی هست و باید در برنامه هر روزت باشه
حداقل روزی 2 ساعت و حداکثر 4 ساعت
البته اگر 4 ساعت بود 2 ساعتش رو صبح بخون 2 ساعت شب
یعنی 4 ساعت پشت سر هم نباشد

ریحانه جمالی

چطور برنامه ریزی داشته باشتیم

استاد مصدری

سلام وقتتون بخیر
خب برنامه ریزی اصول و قواعد خاص خودش رو داره که برخی از اونا به صورت زیره

خب بچه ها تو مرحله اول واسه خودتون هدف داشته باشید و سپس بیاین برنامه ریزی رو شروع کنید. مثلا بگید میخوایم این هفته ۳۰ ساعت مطالعه کنم یا این هفته نصف ادبیات سال دوم رو تموم کنم یا هر هدف کوتاهی که دوس دارین داشته باشین رو بگین ولی رویایی هدف کوتاه مدت نداشته باشید.

بچه ها تو برنامتون تک درسی نباشید یعنی اینکه میبینم بعضی از دانش آموزا تو یک روز یک درس رو فقط میخونن اونم مثلا ۵ ساعت!این اشتباهه و بازده نداره. ذهنتم خسته میشه و نمیتونین خوب تمرکز کنین.

تو برنامه ریزی روزانه خودتون متناسب با شرایط خودتون ساعت بندی کنین و یهو نگین ۱۰ ساعت برنامه ریزی میکنم و کلا ۲ ساعت بخونین!متناسب با شرایطتون برنامه بچینید.کم کم ساعت مطالعه رو ببرید بالا بهتره یهو بخواین ببرین بالا و بهش نرسین!

تو برنامتون چرا استراحت و تفریح نمیزارید؟ بچه ها فکر نکنین اگه استراحت نکنین موفق میشین! استراحت و تفریح داشته باشین تا خسته نشین.

در طول روز هم درس اختصاصی بخونید و هم عمومی. یعنی ترکیبی برنامه بچینید و درس های سخت رو پشت سر هم نزارید تا خسته نشین.

تست های هر درس رو به موقع و در زمان مشخص بزنید. دروس عمومی زمان خاصی برای تست زدن دارن و دروس اختصاصی هم همینطور!

arad

سلام، تو برنامه ای که می چینیم چه درصدیش رو دروس عمومی قرار بدیم چه درصدی رو اختصاصی؟

استاد مصدری

سلام وقتت بخیر
برای هر درسی که ضریب بالاتری داره وقت بیشتری بزار
مثلا ادبیات ضریب 4 داره و زبان ضریب 2
یعنی برای ادبیات وقت بیشتری بزار
و چون دروس تخصصی ضریب بالاتری از دروس عمومی داره قطعا باید وقت بیشتری بزاری

بهناز صابری

سلام وقت بخیر
من کارشناسی از دانشگاه دولتی دارم امسال میخام دوباره کنکور بدم برای دانشگاه فرهنگیان شرایط سنی رو هم دارم فقط میخواستم بدونم چون یکبار تو دانشگاه دولتی تحصیل کردم حالامیتونم وارد دانشگاه فرهنگیان بشم؟

استاد مصدری

سلام وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه
برای دانشگاه فرهنگیان نمیتونین
البته ممکنه شرایط و قوانین عوض بشه و منتظر دفترچه های ثبت نام باشین

کامیاب

با سلام
من امسال. بار دوم هست که می‌خوام کنکور بدم
و رشته ای انسانی دارم. و دیپلم انسانی
و می‌خوام امسال برای بار دوم. کنکور تجربی بدم واسه پرستاری
به نظر شما منی که رشته ای انسانی بودم میتونم برای. تجربی از. الان واسه کنکور آماده بشم مشکلی نیست در رابطه با این که قبلاً انسانی بودم
یا وقت دارم از امروز شروع کنم

کامیاب

ا سلام
من امسال. بار دوم هست که می‌خوام کنکور بدم
و رشته ای انسانی دارم. و دیپلم انسانی
و می‌خوام امسال برای بار دوم. کنکور تجربی بدم واسه پرستاری
به نظر شما منی که رشته ای انسانی بودم میتونم برای. تجربی از. الان واسه کنکور آماده بشم مشکلی نیست در رابطه با این که قبلاً انسانی بودم
یا وقت دارم از امروز شروع کنم

استاد مصدری

سلام وقتتون بخیر
هیچ وقت برای شروع دیر نیست
اما مهمه که چجوری شروع کنی
چجوری ادامه بدی و چجوری تمومش کنی
اگه وقت کافی بزاری و اصولی بری جلو قطعا میتونی نتیجه عالی بگیری

محمدحسین

سلام خسته نباشید.ببخشید من سال دهم هستم و رشته تجربی.من در نوب اول مدرسه نمراتم در اختصاصی بیشتر شیمی و ریاضی کم شده و الان تمرکز ام رو از دست دادم و انگار احساس میکنم از هدفم دور میشم.و مشکلی دیگه ای که در من وجود دارد ساعت مطالعه ام کم هست ۴ ساعت در روز و بعضی روز ها اصلا!.در هفته کمتر از ۳۰ ساعت است.و از طرفی نگران کنکور هم هست??

استاد مصدری

سلام وقتتون بخیر
نگران نباشین این قضیه حل میشه با اصول صحیح که ما کمکتون میکنیم
با شماره 02149729000 تماس بگیرین

کاربران ناشناس

سلام کنکور امسال تجربی میخوام شرکت کنم نهایی رو میشه شهريور برم امتحان بدم؟

سلام وقتتون بخیر
نه نمیشه
فقط درس هایی که پاس نکنید و تبصره و تک ماده هم نزنید رو حتما باید تا پایان شهریور قبول بشید

فاطمه

سلام من پایه دهم هستم رشته انسانی امسال میخوام تغیر رشته بدم برای یازدهم تجربی و برای دندانپزشکی بخونم
بنظرتون میرسم ؟
راستی رتبه دندانپزشکی برای دو سال دیگه زیر چند هزار قبول میشی؟

استاد مصدری

سلام اگر برنامه ریزی دقیقی داشته بشین و طبق اصول برین جلو بله میتونین
رتبه برای قبولی در دندانپزشکی در تمامی دانشگاه های سراسری و آزاد در منطقه 1 یا 2 نباید بالای 30000 باشه

اسمان

سلام وقتتون بخیر
من امسال دوازدهم تجربی ام میخام برا سال بعد برای کنکور بخونم برا دانشگاه بهشتی باید رتبه ام چقد باشه؟
مدرسه ام تو هشتگرد بوده.

استاد مصدری

سلام وقتتون بخیر
چه رشته ای مد نظرتون هست؟

حسین

سلام
ایا از الان شروع کنم میتونم پرستاری ازاد قبول بشم؟
پشت کنکوری ام و اگه قبول نشم باید برم سربازی کمک کنین لطفا????

استاد مصدری

سلام اگه سطحتون خوب باشه با برنامه ریزی درست بله

خسروی

سلام وقت بخیر
من دهم تجربی هستم و میخوام تو این تابستان دهم رو کامل ببندم میشه بگید از چه درسی شروع کنم و چطور برنامه ریزی کنم ؟

استاد مصدری

سلام وقتتون بخیر اسم و فامیلی و شمارتون رو بدین همکاران در اسرع وقت با شما تماس میگیرن